JL Tools bedrijfslogo

Service

Veelgestelde vragen

Wij bieden een 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie op onze producten.

Ja, wij hebben een showroom in Panningen en Roermond. Kijk op onze contact pagina voor de specifieke adresgegevens en kom gerust eens langs!

In Panningen zijn wij op werkdagen geopend van 08:00 tot 17:00 en op zaterdag van 08:00 tot 12:00. In Roermond zijn wij geopend op werkdagen van 07:45 tot 17:00 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. Beide vestigingen zijn op zondag gesloten.

Jazeker! Je kan als particulier bij ons terecht voor de aankoop van machines, gereedschappen, accessoires & verbruiksartikelen!

Jazeker! Je kan zakelijk terecht bij ons voor de aankoop van machines, gereedschappen, accessoires & verbruiksartikelen. Ook bieden wij uitgebreide services zoals lease & voorraadbeheer. Neem contact met ons op voor de uitgebreide zakelijke mogelijkheden. De koffie staat klaar!

Ja, wij bieden maatwerkoplossingen voor specifieke bedrijfsbehoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw specifieke vereisten kunnen aanpakken.

Ja, wij bieden technische ondersteuning voor alle producten die wij verkopen. Neem contact met ons op voor hulp of ondersteuning.

Ja, je kunt onze catalogus aanvragen door contact met ons op te nemen.

Je kunt jouw bestelling plaatsen in een van onze winkels, telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier.

Bestellingen worden meestal binnen 2-5 werkdagen verzonden. Houd er rekening mee dat het verzendschema afhankelijk is van de beschikbaarheid van het product en de locatie waarnaar het wordt verzonden.

De kosten voor verzending hangen af van de grootte en het gewicht van de bestelling, evenals de verzend locatie.

Ja, wij accepteren betalingen via creditcard, waaronder Visa, Mastercard en American Express.